Wat anderen zeggen

'Na een zeer stressvolle periode voelde mijn onderrug en bekkengebied aan als beton. De wekelijkse yogalessen waren niet voldoende om de boel los te maken op een dieper niveau. Dat is wel gelukt met een aantal sessies bij Monique. Door haar liefdevolle aandacht, tijd en geduld wist ze mij via mijn lijf terug te brengen naar wat er in mij leeft. Zij creëert een veilige omgeving om uitdrukking te geven aan dat wat zich heeft vastgezet. De volgende quote dekt goed de lading van de integrale massages "het hoofd vergeet veel maar de onderrug herinnert zich alles". Confronterende sessies maar uiteindelijk weer ruimte scheppend.'

MdM

‘Ik heb 6 weken achter elkaar iedere week een behandeling van Monique ontvangen. Mijn ervaring is dat ze heel goed luistert en de juiste vragen stelt om de focus van de massage duidelijk te krijgen. Ze is heel rustig en zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt. Zij weet bij de massage de juiste druk en diepgang te geven zonder dat ik er daarna hinder van ondervond. Ik kan haar zeker aanbevelen.'

Alexandra

‘Wat ik als bijzonder ervaar aan de massages die je mij geeft is dat onder jouw handen en met jouw aanmoediging om dat wat naar boven komt te uiten, mijn lichaam echt tegen mij is gaan spreken in beelden en weten. Dat vind ik elke keer als dat gebeurt mooi en ontroerend.
Het vertrouwen in mijn lichaam is daardoor gegroeid. Ik geniet van jouw manier van werken, het doet mij goed!’ 

Marijke Euverman 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.