Blog

Advies.pdf
thuiskomen_bij_jezelf.pdf
Wat te doen bij stress

Daar zijn natuurlijk verschillende antwoorden op te geven. Mindfulness is een optie die al enige tijd in de belangstelling staat en goede resultaten oplevert.

Wellicht nog niet zo bekend, is dat integrale massage ook heel goed werkt. Dat heeft o.a. te maken met de diepte van de massage waarbij de verschillende spanningen in de verschillende spier- en bindweefsellagen worden aangeraakt en de bloeddoorstroming en lymfewerking worden gestimuleerd. Alle weefsels zijn met elkaar verbonden, je kunt het ene deel niet los zien van het andere. Dat betekent dat massage ook een positieve invloed heeft op het zenuwstelsel, de hormoonhuishouding en de stofwisseling.

Doordat de spanningen die in de spieren zijn opgeslagen worden aangeraakt, kan het ook gebeuren dat onverwerkte emoties (weer) in het bewustzijn komen. Ze worden letterlijk gevoeld, krijgen en geven daardoor ruimte, in je lijf en in je hoofd. Zo werk je met het zelfhelend vermogen van je lichaam aan verbetering van je gezondheid. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. 

En dat ruimt op!

                     balans

Website laten maken door Modual.